"Κ. Δαγκλή Αντιδήμαρχε καθαριότητας Είδατε που δε διαφωνούμε τελικά!"

Κ. Δαγκλή Αντιδήμαρχε καθαριότητας
Είδατε που δε διαφωνούμε τελικά!
Τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα λέτε!
Προσλάβαμε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  άτομα με σύμβαση εργασίας δύο (2) μηνών για να δουλέψουν στην αποκομιδή επειδή όπως μας είπατε οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή απορριμμάτων δεν μπορούν να πάρουν τις άδειες τους και δουλεύουν με ένα άτομο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου γιατί δεν επαρκούν. Όμως αφού τους προσλάβαμε στείλατε μόνο έξι στην αποκομιδή και τους υπόλοιπους εκεί όπου αναφέρετε στην απάντησή σας.

Τι δε λέτε όμως!!
1. Οι εργαζόμενοι που προσλαμβάνονται με δίμηνες συμβάσεις μπορούν να εργαστούν μόνο στην αποκομιδή και σε υπηρεσίες που ορίζονται ως ανταποδοτικές από το νόμο (αυτές που μας περιγράφετε δεν ορίζονται ως τέτοιες) γιατί πληρώνονται από τα ανταποδοτικά τέλη και βάζουν βαρέα ένσημα.
2.Η καθαριότητα χώρων στέγασης υπηρεσιών του Δήμου, του Δημοτικού Θεάτρου, των χώρων άθλησης, των χώρων πρασίνου,  η γραμματειακή υποστήριξη αντιδημάρχων, καλύπτονται από εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας,  η διαδικασία πρόσληψης των οποίων είναι εντελώς διαφορετική, μεγαλύτερης διάρκειας και με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια.  Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια πληθώρα τέτοιων προσλήψεων κάλυπταν τις ανάγκες που προαναφέραμε. Επί τη ευκαιρία τώρα τι γίνεται; Πόσα τέτοια προγράμματα έχουν προκηρυχτεί;
3. Τέλος και για να μη λέμε πολλά λόγια, οι εργαζόμενοι ξέρουν ποια είναι η πραγματικότητα και ξέρουν πολύ καλά πως έτσι όπως σύμφωνα με την απάντησή σας τα κάνατε, ούτε τις άδειες τους θα πάρουν ούτε σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας θα δουλεύουν.
 ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου