Δραστηριότητα Βουλευτή Ν.Λέσβου, Γιάννη Μπουρνού

Πλούσια ήταν η δραστηριότητα του Βουλευτή Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννη Μπουρνού στη Μυτιλήνη, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Το πρωί της Κυριακής 22/12, ο Γ.Μπουρνούς περιόδευσε μαζί με το νέο Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρο Καραβασίλη και κλιμάκιο του Κόμματος στην αγορά της Μυτιλήνης, όπου αντάλλαξε ευχές με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκε στα Λουτρά, όπου συναντήθηκε με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Λουτρών, κ. Βασίλη Μαμώλη.
Το βράδυ της Κυριακής, ο κ. Μπουρνούς παρακολούθησε τη χριστουγεννιάτικη συναυλία της ορχήστρας σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
Τέλος, τη Δευτέρα 23/12, οι Γιάννης Μπουρνούς και Σταύρος Καραβασίλης παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου για το προσφυγικό ζήτημα και την εναντίωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης τόσο στη Βορειοδυτική Λέσβο, όσο και οπουδήποτε στο νησί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου