Σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες του τόπου μας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανήμερα των Χριστουγέννων

Σήμερα Χριστούγεννα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες του τόπου μας.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης συνάντησε τους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές στα έκτακτα περιστατικά. Ευχήθηκε στους ασθενείς γρήγορη ανάρρωση και να βρεθούν σύντομα στα σπίτια τους.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε την 98 ΑΔΤΕ ευχόμενος Χρόνια Πολλά στα στρατευμένα νιάτα της πατρίδας μας ενώ τους συνεχάρη που με το υψηλό τους φρόνημα στέκονται πιστοί στο καθήκον της προάσπισης της πατρίδας μας.
 Στην Αστυνομική Διεύθυνση επισκέφθηκε τα διάφορα τμήματα της και αντάλλαξε ευχές με τους αστυνομικούς που βρισκόταν σε υπηρεσία.
Συνέχεια είχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διονύσιος Κουτσούκος και οι πυροσβέστες της βάρδιας. Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής εξέφρασε την ικανοποίηση του που για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Μυτιλήνης βρίσκεται κοντά στην υπηρεσίας τους.
Τέλος στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης συναντήθηκε με τους λιμενικούς της βάρδιας και αντάλλαξαν ευχές ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση των αφίξεων από τα απέναντι παράλια.
Στις συναντήσεις του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης εξέφραζε τις ευχαριστίες σε όλους αυτούς τους εργαζομένους που τέτοιες μέρες στέκονται αρωγοί δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου