Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρών

Σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15-12-2019 στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Λουτρών,  η ετήσια εκδήλωση του μουσικού τμήματος του Συλλόγου Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ».

    Την εκδήλωση, παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι γονείς των παιδιών, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου και πολλά μέλη του Συλλόγου οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά την πρόοδο των παιδιών τους στη μουσική και να τα καμαρώσουν γι αυτό.
    Στο μουσικό τμήμα του Συλλόγου συμμετέχουν αυτή τη στιγμή 17 παιδιά, σχολικής κυρίως ηλικίας ηλικίας, με δάσκαλο τον κ. Γρηγόρη Μολυβιάτη και τα μαθήματα γίνονται στην βιβλιοθήκη του Συλλόγου στη Σκάλα Λουτρών κάθε Σάββατο μετά το μεσημέρι.
    Στην εκδήλωση έπαιξαν κιθάρα και τραγούδησαν (κατά σειρά παρουσίασης) οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:
Άρης Μουσελίμης, Γιάννης Δασκάλου, Τάσος Φραντζέσκος, Πολύδωρος Τρουλινός, Φίλιππος Καραμάνης, Γιώργος Καραμάνης, Αντωνία Βερβέρη, Αλέξανδρος Μουσελίμης, Αίας Μουσελίμης, Δέσποινα Καραβατάκη, Άγγελος Καλλιοντζής,  Γιώργος Δημητρούλης,   Μυρσίνη Κάσδαγλη, Πέρσα Γκαγκάνη, Ντορέτα Λιαδέλλη,  Μαρία Κέκου, Μαριάνθη Καβαρνού, Ηρακλής Παπαδέλλης, και Βασίλης Παπαδέλλης.
  Η εκδήλωσε έκλεισε μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και με τα κάλαντα, που μας είπαν όλα τα παιδιά μαζί με τον δάσκαλο τους κ. Γρηγόρη Μολυβιάτη και την αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Νάσια Δαφιώτη.                                                                               
   Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναψυκτικά και γλυκίσματα στους μαθητές και σε όλους τους παρευρισκόμενους.  Και του χρόνου με υγεία!!!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γ. Γραμματέας
Δημ. Παπαχρυσός                                                            Δώρα ΒέντουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου