Πεζοπορία Κυριακής 19 Ιανουαριου , Μεγάλη Λίμνη - Αχλαδερή

Αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, θα περπατήσουμε στην κεντρική Λέσβο. Θα ξεκινήσουμε το περπάτημα από την περιοχή της Μεγάλης Λίμνης , μετά την Αγιάσο, και περπατώντας σε δασικούς δρόμους και σε ακανόνιστα μονοπάτια θα φθάσουμε στη περιοχή της Αχλαδερής .Η διαδρομή θα διαρκέσει περίπου 4.00 ώρες , δεν είναι κυκλική και είναι μέτριας δυσκολίας.
Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα καθώς θα υπάρχουν και κάποια κομμάτια ανώμαλου εδάφους .Απαραίτητα θα είναι επίσης και ένα αδιάβροχο και το μπαστούνι μας για να αποφύγουμε τα γλιστρήματα . Το κλείσιμο της πεζοπορίας θα γίνει σε ταβέρνα στη περιοχής της Καλλονής.

Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης και απλώς να επικοινωνήσουν με το 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης .Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου