Υποδοχή Ιερού Αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας Προστάτιδος του Πυροβολικού

Η 98 ΑΔΤΕ ΜΕΡΑΡΧΙΑ «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ» σας γνωστοποιεί ότι την Παρασκευή 17 Ιαν 2020 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε υποδοχή Ιερού Αποτμήματος του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας Προστάτιδος του Πυροβολικού, το οποίο παραδόθηκε από τον Εφημέριο του Ιερού Προσκυνήματος Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου π. Χρήστο Τσιτμιδέλλη. Παρόντες ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσοστόμος και ο Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ Μυτιλήνης Αρχιμανδρίτης Πανοσιολογιότατος π. Ιάκωβος.

Το Ιερό Απότμημα του Ιερού λειψάνου της Αγίας Βαρβάρας, τοποθετήθηκε μόνιμα προς φύλαξη στον Ιερό Ναό του Νεομάρτυρα Αγίου Θεοδώρου του Βυζάντιου στην έδρα του Στρατηγείου της 98 ΑΔΤΕ, στο Στρδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ».
Κατά τον ετήσιο Εορτασμό της Μεγαλομάρτυρος Αγίας Βαρβάρας, Προστάτιδας του Όπλου του Πυροβολικού στις 04 Δεκεμβρίου, θα μεταφέρεται στον ομώνυμο Ναό στο Στρδο «ΛΓΟΥ (ΜΧ) ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΑΡΑΝΤΗ» και μόνο.

Την 17 11:30 Ιαν 20  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην Αίθουσα Συγκεντρώσεων κατά την οποία τιμήθηκαν για την προσφορά τους:   
(α) Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Κομνηνός Βράνης.
(β) Αιδεσιμώτατος π. Χρήστος Τσιτμηδέλλης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου