Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στα ΕΠΑΛ της Μυτιλήνης.

Σήμερα το βράδυ ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης επισκέφθηκε το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στα ΕΠΑΛ της Μυτιλήνης. Σκοπός της επίσκεψης του ήταν να επιθεωρήσει τις εργασίες που έγιναν για την αλλαγή του δαπέδου αλλά και για τις όποιες άλλες ανάγκες απαιτούνται για την βελτίωση του χώρου. Το δάπεδο επί χρόνια ήταν σε κακή κατάσταση με αποτέλεσμα να υπάρχουν συχνοί τραυματισμοί παικτών.

Ήταν ένα χρόνιο αίτημα των σωματείων του βόλεϊ το οποίο άμεσα η νέα δημοτική αρχή του Στρατή Κύτελη το ικανοποίησε. Στην επίσκεψη ήταν και ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχάλης Μαμάκος.
 Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης συνομίλησε με παράγοντες, προπονητές, γονείς και αθλητές του βόλεϊ υποσχόμενος ότι σύντομα θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα που αφορά την τοποθέτηση ειδικής φούσκας σε πέντε γήπεδα στη Μυτιλήνη και σε χωριά του Δήμου, ώστε να μπορούν οι αθλητές να αθλούνται όλες τις εποχές. Επεσήμανε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης υλοποιεί όσα έχει εξαγγείλει και δείχνει ιδιαίτερη σημασία στα νέα παιδιά και στη δημιουργία αλλά και αναβάθμιση των αθλητικών χώρων του Δήμου Μυτιλήνης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου