Επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την επέλαση του «Ηφαιστίωνα»

Επί ποδός βρίσκεται η Πολιτική Προστασία του Δήμου Δυτικής Λέσβου από χθες το πρωί, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την επέλαση του «Ηφαιστίωνα».➡️Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ιορδάνης Ιορδάνου μαζί με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας κ. Πατσέλη, οι γεωγραφικοί αντιδήμαρχοι Πολιχνίτου Γιώργος Αλάνης και Ερεσού-Αντίσσης Μιχάλης Ρούσσης με τη στενή συνεργασία της Αστυνομίας, συντονίζουν το έργο της πολιτικής προστασίας και παρεμβαίνουν σε κάθε διαπιστωμένο πρόβλημα που προκύπτει κυρίως λόγω των χθεσινών χιονοπτώσεων.

Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί ότι χάρη στην έγκαιρη προμήθεια αλατιού εκ μέρους του Δήμου και τη διανομή του στις κοινότητες του δήμου, τα προβλήματα από το χιόνι και τον παγετό ελαχιστοποιήθηκαν. Με το Σκαλοχώρι, την Άγρα, τη Φίλια αλλά και τα Χίδυρα να μένουν «ανοιχτά» και την κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται κανονικά, χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου