Κοπή βασιλόπιτας Συλλόγου "Δελφίνι"

 Στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης του, έκοψε ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «Το Δελφίνι» την Βασιλόπιτά του, παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης κ. Κύτελη Ευστρατίου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Τσακύρη Παναγιώτη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χατζηγιάννη Δημοσθένη, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών κ. Μαμώλη Βασίλη, του προέδρου του Αετού Λουτρών κ. Σπανού Νικολάου, του τ. προέδρου του Συλλόγου Αλιέων Μυτιλήνης κ. Μολυβιάτη Ιωάννη και των κατοίκων της Σκάλας Λουτρών που γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της Βιβλιοθήκης.

   Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτρης Παπαχρυσός αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους που τιμάει τον Σύλλογο  απευθυνόμενος στον Δήμαρχο του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της νέας Δημοτικής αρχής και αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχε το Δ.Σ. του Συλλόγου μαζί του, όπου του αναφέρθηκαν λεπτομερώς και γραπτώς τα θέματα που μας απασχολούν. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ο οποίος αναφέρθηκε κυρίως στο θέμα της προσφυγικής οικίας που απασχολεί τον Σύλλογο εδώ και μια πενταετία υποσχόμενος ότι αυτό το θέμα είναι στις προτεραιότητες του Δήμου καθώς και ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλει ο Σύλλογος τις σχετικές με τις πολύπλευρες δραστηριότητες του.
   Τον λόγο πήραν στην συνέχεια ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τις δράσεις του Συλλόγου και ότι θα είναι αρωγοί στις προσπάθειές που καταβάλλουμε. Τέλος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Δημοτικής μας Κοινότητας ο οποίος καλωσόρισε και αυτός με την σειρά του, τους εκπροσώπους της νέας Δημοτικής αρχής.
   Αφού τελείωσαν οι προσφωνήσεις ο ιερέας της ενορίας μας πατήρ Παναγιώτης Χατζηβασιλείου ευλόγησε την Βασιλόπιτα και στην συνέχεια ο πρόεδρος με το Δ,Σ, του Συλλόγου έκοψαν την βασιλόπιτα και την μοίρασαν στους παρευρισκόμενους. Το φλουρί που ήταν προσφορά από το χρυσοχοείο του κ. Βέτσικα μετά από κλήρωση το κέρδισε ο κ. Ευστράτιος Καραντώνης. Ακολούθησε η κλήρωση ενός ρολογιού προσφορά από το κατάστημα «Ρολογάδικο» που κέρδισε ο οδηγός του Δημάρχου, ενός βιβλίου με Μικρασιάτικες συνταγές που μας έστειλε ο συγγραφέας Παρασκευάς Συριανόγλου από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ρεθύμνου Κρήτης που κέρδισε ο κ. Νίκος Σπανός και τέλος ενός βιβλίου του Κ. Πολίτη που κέρδισε ο κ. Χιωτέλλης Χαράλαμπος.
   Ως ένδειξη εκτίμησης και αναμνηστικό για την επίσκεψη τους στην βιβλιοθήκη μας προσφέρθηκε στους Δημοτικούς μας άρχοντες από ένα βιβλίο για τον «Χρυσόστομο Σμύρνης» έκδοσης του Συλλόγου που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.
   Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς και κέρδισαν οι παρακάτω λαχνοί:

1ος ΛΑΧΝΟΣ το Νο 257 κερδίζει την τηλεόραση
2ος ΛΑΧΝΟΣ το Νο 788 κερδίζει το πολυμηχάνημα H/P
3ος ΛΑΧΝΟΣ το Νο 918 κερδίζει την ψηφιακή κορνίζα και
4ος ΛΑΧΝΟΣ το Νο 1162 κερδίζει το ρολόι Smart.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για την παραλαβή των δώρων 69746.40419 κ. Δημήτρης Παπαχρυσός.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                    Η Γ. Γραμματέας
Δημ. Παπαχρυσός                                                            Δώρα Βέντου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου