Συμμετοχή στην αναδάσωση του δάσους Αμαλής Κυριακή 16/2/20

Αντί να περπατήσουμε σε ένα από τα υπέροχα δάση του νησιού μας για να απολαύσουμε αυτήν την για τον άνθρωπο τόσο σημαντική πηγή ζωής και ομορφιάς, θα αφιερώσουμε αυτήν τη Κυριακή (16-2-20) στις 11:00 π.μ. στη αναδάσωση για την αναγέννηση ενός καμένου τμήματος του δάσους Αμαλής .
Στηρίζουμε ενεργά με τη συμμετοχή μας, όπως κάθε χρόνο, την πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας Αγίας Μαρίνας, του Σωματίου Εθελοντών Πυροσβεστών Λέσβου και όλων των ομάδων, συλλόγων και σωματείων που διοργανώνουν τη 5η εθελοντική αναδάσωση, υπό τη καθοδήγηση του Δασαρχείου Λέσβου.

Με την ευκαιρία αυτήν θα παρατηρήσουμε και τα μικρά πευκάκια που φύτρωσαν μετά από τις προηγούμενες σπορές δίνοντας ζωή στο δάσος , το οποίο μας ανταποδίδει υγεία, οξυγόνο και χαρά.

Έχοντας φέρει μαζί μας μικρά σκαπτικά εργαλεία (τσάπες, τσουγκράνες, σκαλιστήρια, γάντια) θα συγκεντρωθούμε στις 10:15 στο My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης για να πάμε με τα δικά μας μεταφορικά μέσα στη Παναγία Αμαλής .Θα πάρουμε μαζί μας και όσους θέλουν να συμμετάσχουν και δεν έχουν αυτοκίνητο. Προτεινόμενη οδός πρόσβασης ο δασικός δρόμος που ξεκινάει πάνω από τα ιχθυοτροφεία πηγαίνοντας από Κράτηγο προς Χαραμίδα.

Σας περιμένουμε   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου