Πεζοπορία Κυριακής 23 Φεβρουαρίου 2020,Μοναστήρια Καλλονής

Αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 θα περπατήσουμε στην περιοχή της Καλλονής και θα επισκεφτούμε τα μοναστήρια της μέσω των λιθόστρωτων μονοπατιών ,με τα οποία συνδέονταν οι μονές παλαιότερα. Πρώτα θα επισκεφτούμε τη Μονή Μυρτιδιώτισας, κατόπιν τη Μονή Λειμώνος και τέλος το Μετόχι των Αγ.Αναργύρων. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον κόλπο Καλλονής,απολαμβάνοντας το ανοιξιάτικο τοπίο.

Η διαδρομή είναι ήπια, με ελάχιστη κλίση σε ορισμένα σημεία της , θα διαρκέσει περίπου 3 :30 ώρες και δεν είναι κυκλική. Τα παπούτσια πεζοπορίας είναι απαραίτητα ,όπως και το μπαστούνι μας για να αποφύγουμε τα γλυστρίματα . Το κλείσιμο της πεζοπορίας θα γίνει σε ταβέρνα της περιοχής.

 Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις  09:30 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης.Προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου  που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης και απλώς να επικοινωνήσουν με το 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης .Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου