Σχόλιο της “Ανυπόταχτης Μυτιλήνης” για την επίταξη περιοχών στην Καράβα και την κλειστή δομή

Η χουντικής κοπής πράξη ΝΠ για την επίταξη περιοχών οπου θα ανεγερθούν τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης κάνει ξεκάθαρο οτι η κυβέρνηση περνά στη φάση υλοποίησης των απάνθρωπων και αυταρχικών ευρωπαϊκών πολιτικών, ευθυγραμμισμένη πλήρως με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς της περιοχής (συμφωνίες με Ισραήλ και Αίγυπτο, προσέγγιση Λιβύης, αποστολή στρατιωτικού προσωπικού στο Μάλι κτλ) οι οποίοι καμια διάκριση δεν κάνουν ανάμεσα σε ντόπιους και μετανάστες.


Αποδεικνύεται με τον πιο ωμό τρόπο ότι το πραγματικό μεταναστευτικό σχέδιο της κυβέρνησης είναι αυτό της ολοκληρωτικής καταστολής και όχι τής διαπραγμάτευσης, των διαβουλεύσεων και της συνεννόησης που υποκριτικά χρησιμοποιεί. Είναι η στιγμή που οι αυτοδιοικητικοί άρχοντες θα πρέπει να σταματήσουν να κοροϊδεύουν τους πολίτες και να υλοποιήσουν τις αποφάσεις των συμβουλίων, σύμφωνα με τις οποίες θα γίνει δεκτή καμία νέα κλειστή δομή στον τόπο μας.

Ο Δημοκρατικός και αλληλεγγυος Λαός της Λέσβου καλείται να ηγηθεί των τοπικών δημοκρατικών διαδικασιών γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει έναν δίκαιο αγώνα για Γη και Ελευθερία, κοινωνικά δικαιώματα για ντόπιους και μετανάστες αλλά και κοινωνική ευημερία.

Μυτιλήνη, 12/2/2020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου