Επιτυχίες αθλητριών στο 34ο Πανελλήνιο Πρωτ-μα Κλειστού Στίβου - Συμμετοχή ΄Ολγας Φιάσκα τους Βαλκανικούς Βάδην

Την Παρασκευή 28 & το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε το κορυφαίο εγχώριο αθλητικό γεγονός  του χειμώνα για τον Κλασικό Αθλητισμό,  το 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών – Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει τις αθλήτριες των σωματείων της δύναμής της από την Λέσβο και τη Λήμνο που συμμετείχαν και έφεραν τις παρακάτω διακρίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.
-Την  19άχρονη ΄Ολγα Φιάσκα  της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης και  αθλήτρια του Γ. Κοντού,  η οποία ήταν 4η στα 3χλμ Βάδην με επίδοση 13.35.88,
και την 25άχρονη Χρυσάνθη Μαρκοπούλου της Α.Ε. Λήμνος και αθλήτρια του Ν. Καρύδη,  η οποία ήταν 4η στη Σφαιροβολία με επίδοση 13.37μ.

Να σημειώσουμε ότι η ΄Ολγα Φιάσκα  θα συμμετάσχει  με την Εθνική μας Ομάδα,  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην  που θα γίνει το Σάββατο 14 Μαρτίου στην πόλη Ιβάνο Φράνκλιν της Ουκρανίας και θα αγωνιστεί στα 10χλμ.Βάδην Γυναικών Κ20.
Η χώρα μας συμμετέχει στην παραπάνω διοργάνωση  με εννέα  αθλητές και αθλήτριες που θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν καλές επιδόσεις  και όρια για τους κορυφαίους αγώνες της σεζόν και παράλληλα βαθμολογία στα ράνκινγκ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου