Οι γνωστοί άγνωστοι ακροδεξιοί ξαναχτύπησαν.

Τούτη την φορά στόχος τους ήταν η φίμωση της δημοσιογραφίας και μάλιστα ενός τοπικού ΜΜΕ. Γιατί δεν τους αφήνει να δράσουν στο σκοτάδι, γιατί έχει συμβάλει στην δημοσιοποίηση των σκοτεινών τους επιδιώξεων και των μισαλλόδοξων ενεργειών τους.

 Το καλοστημένο σχέδιό τους ήταν η σύλληψη του εκπροσώπου της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Στο Νησί», Θράσου Αβραάμ, την Παρασκευή το βράδυ, με την διαδικασία του αυτοφώρου, ώστε να τα καταφέρουν να μείνει κρατούμενος έως το πρωί της Δευτέρας. Η αιτία ότι «το Νησί» αναδημοσίευσε ήδη δημοσιευμένο βίντεο όπου οι ίδιοι διακρίνονται να επιτίθενται σε μέλη ΜΚΟ.
 Αντί να αναλογιστούν τις έκνομες πράξεις τους, και να ζητήσουν συγνώμη από τον Λεσβιακό λαό, προτίμησαν να συνεχίσουν σε ένα επίπεδο παραπάνω. Δεν μας κάνει εντύπωση ο ύπουλος τρόπος που έδρασαν. Μας προκαλεί όμως ερωτηματικά για το αν υπήρχαν συνεργοί σε όλη αυτή την προσπάθειά τους.
Δηλώνουμε λοιπόν με τον πιο απόλυτο τρόπο πως θα σταθούμε στο πλευρό κάθε δημοσιογράφου που μέσα από το λειτούργημά του υπερασπίζεται την αλήθεια και τη δημοκρατία.
Οι γνωστοί άγνωστοι ακροδεξιοί σύντομα θα καταλάβουν πως η δημοκρατία είναι δυνατή και δίνει τις απαντήσεις της στο φως και  με γενναιότητα και όχι στα σκοτάδια που οι, γνωστοί άγνωστοι ακροδεξιοί  ως δειλοί κάθε φορά κρύβονται!
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου