ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΛΑ.

Κι όμως υπάρχει ελπίδα!!! 
Στην προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε στο Κάτω Τρίτος το Σάββατο, 57 εθελοντές μας προσήλθαν  και τελικά αιμοδότησαν 45 ,εκ των οποίων οι 10 ήταν νέοι αιμοδότες!!

Τους ευχαριστούμε έναν-έναν  και  μία-μία  προσωπικά. !!!
Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία οι κάτοικοι των χωριών μας απέδειξαν για μια ακόμη φορά το υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς που μας διακρίνει.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του σταθμού της Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας καθώς και τους γιατρούς του Κ.Τρίτους κ.Τσεμπετζή  Χαράλαμπο,του Ιππείου κ.Αραμπατζή Χαράλαμπο και την γενική .ιατρό κ.ΠΑΝΟΥΣΑΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ μέλος του συλλόγου μας, για την συμβολή τους.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες  στον Πρόεδρο της Κοινότητας  Κ.Τρίτους για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά του στην διοργάνωση της αιμοδοσίας μας !
Εμείς τα μέλη του Συλλόγου θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προσπάθεια μας για να έχουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή στο μέλλον.                                                                   Και  αυτή  τη  φορά,  η  συμβολή  των  Μ.Μ.Ε,  ήταν  ιδιαίτερα  σημαντική. Τους  ευχαριστούμε  θερμά.

Ραντεβού στην καλοκαιρινή μας αιμοδοσία τον Ιούλιο! Να είμαστε όλοι καλά!!

Για το ΔΣ
Η Προεδρος
Σίμου Εμμ. ΙωάνναΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου