14η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αγιάσο

Ανεβάζουμε ψηλά τον πήχη της κοινωνικής προσφοράς!

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2020 και ώρες 9 π.μ. - 3 μ.μ. θα γίνει η 14η Εθελοντική Αιμοδοσία της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου, που - όπως είχε προαναγγελθεί - θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Μάριου Χουλιάρα.

Η επόμενη Αιμοδοσία μας αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί γίνεται σε μια εποχή που η κοινωνία μας έχει αυξημένες ανάγκες σε αίμα και πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να καλυφθούν. Σε όσες Αιμοδοσίες έγιναν πρόσφατα στο νησί μας τα αποτελέσματα ήταν πολύ ενθαρρυντικά, αφού οι μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν ήταν αισθητά περισσότερες των συνηθισμένων. Αυτό δείχνει ότι ο κόσμος ευαισθητοποιείται και ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις προσκλήσεις των διοργανωτών ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της κοινωνικής προσφοράς. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς συνεχίζοντας τις μέχρι τώρα καλές μας επιδόσεις και μάλιστα βελτιώνοντας τις ακόμα περισσότερο.

Δίνουμε αίμα όπως και πριν την έναρξη της πανδημίας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΟΒΟ! Εξάλλου θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης και οι υπεύθυνοι της Ομάδας Εθελοντών Αιμοδοτών Αγιάσου θα σας παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια.

Την προσεχή Τετάρτη 29 Απριλίου 2020 και ώρες 9 π.μ. έως 12 μ. στο Πολυδύναμο Ιατρείο Αγιάσου θα γίνει η εξέταση αιματοκρίτη για τους νέους εθελοντές αιμοδότες.

Το αίμα μας μετατρέπεται σε χορηγία ΖΩΗΣ για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη! Σας χρειαζόμαστε όλους! Ας μη λείψει κανείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου