ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ:Αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης Ανταρσία στο Αιγαίο συμμετείχε στην κινητοποίηση που διοργάνωσε η Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου

Αγωνιζόμαστε μαζί με τους υγειονομικούς για την υγεία του λαού. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου για τις αντιδημοκρατικές και παράνομες πρακτικές φακελώματος των διαδηλωτών.
Αντιπροσωπεία της περιφερειακής παράταξης Ανταρσία στο Αιγαίο συμμετείχε στην σημερινή κινητοποίηση που διοργάνωσε η Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου. Η παράταξη μας στηρίζει τον αγώνα των υγειονομικών όλης της χώρας για:

1. Μαζικές προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία.

2. Ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας με προσωπικό και ατομικά μέτρα προστασίας.
Οι νησιώτες περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο γνωρίζουν ότι οι ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό στο σύστημα υγείας στοιχίζουν ζωές. Γι' αυτό και ο αγώνας των υγειονομικών έχει την στήριξη όλων των κατοίκων των νησιών μας.

Απέναντι στον αγώνα των υγειονομικών η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει να αντιπαρατάξει μόνο την αστυνομοκρατία. Δεκάδες αστυνομικοί στάλθηκαν να παρακολουθήσουν και να παρεμποδίσουν την συμβολική κινητοποίηση που έγινε στο νοσοκομείο Μυτιλήνης. Μάλιστα με προκλητικό τρόπο έφτασαν στο σημείο να φακελώνουν όσους και όσες συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση και την ηγεσία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου για τις αντιδημοκρατικές και παράνομες πρακτικές τους που δείχνουν ότι θέλουν να επιβάλλουν καθεστώς αστυνομοκρατίας χρησιμοποιώντας τις πρακτικέ του ακροδεξιού μετεμφυλιακού κράτους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου