"Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Τσακίρη Παναγιώτη"

Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει…
Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού;;; κ. Τσακίρη Παναγιώτη.
Μετά την ανεκδιήγητη απάντησή του όπου δήλωνε πως ο δημόσιος θηλασμός δεν προάγει τον πολιτισμό, την απαίτησή του να παραχωρείται το Δημοτικό Θέατρο μόνο σε όσους κατά την άποψή του προάγουν τα χρηστά  ήθη, ξαναχτυπά!

Με ανάρτησή του μας ανακοινώνει  πως ως νέος «σωτήρας» έρχεται να σώσει τον λαό της πόλης μας από τους αγενείς κακομαθημένους που ακόμα και τους θερινούς μήνες, άκουσον! άκουσον! τολμούν να χρησιμοποιούν την πλατεία Σαπφούς για να διαμαρτυρηθούν για ψιλοπράγματα, όπως την καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την μείωση του εισοδήματος, την επίθεση σε εργασιακά δικαιώματα, το ξύλο από τα ΜΑΤ, την επίθεση στη δημοκρατία μέσα στο σχολείο και άλλα τέτοια ανάξια λόγου (κατά τον Κ. Τσακίρη) θέματα. Ή τουλάχιστον όχι τόσο σοβαρά ώστε να έχουν την απαίτηση να διαδηλώνουν μπροστά στα μάτια των συμπολιτών μας και των τουριστών και μάλιστα στην Πλατεία Σαπφούς!
Υπάρχουν κι άλλα μέρη!!! Η Καράβα , η Αμαλή πως σας φαίνεται κ. Τσακίρη; Μη μου πείτε πως σκέφτεστε και τα Τοκμάκια!
Αλήθεια είναι υπάρχουν κι άλλα μέρη….υπήρχαν πάντα για να μην ακούγονται οι «ενοχλητικοί».
Επιτέλους κ. Τσακίρη!!
Η πλειοψηφία που έχετε ως δημοτική αρχή δε σας δίνει το δικαίωμα να καταπατείται τα ατομικά  και συλλογικά δικαιώματα των πολιτών.  Αυτά είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα και αποτέλεσμα αγώνων αυτού του λαού απέναντι σε πολλούς «σωτήρες» που αυτοδιορίστηκαν  για να   μας σώσουν!
Επιτέλους κ. Κύτελη έχετε άποψη για τα έργα και τις ημέρες του Αντιδημάρχου σας;
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να την ακούσουμε!!
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΑΝΔΡΕΑΔΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΖΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΙΩΤΕΛΛΗ ΕΡΙΦΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου