Ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και των δύο Δήμων.

Πιο συγκεκριμένα, από την Κυριακή 10 Μαΐου 2020 ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων εγγραφών βρεφών και νηπίων στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Συνδέσμου «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου» για το σχολικό έτος 2020-2021.

Η ημερομηνία λήξης είναι 31 Μαΐου 2020 και οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται πρέπει να επισκεφθούν τον σύνδεσμο: paidikoi.sykpalesvou.gr όπου μπορούν να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι αιτήσεις επανεγγραφής που αφορούν στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, θα κατατίθενται στους κατά τόπους Παιδικούς Σταθμούς που φοιτούν ήδη τα βρέφη και τα νήπια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου