Ο Γιάννης Μπουρνούς σε παραλία Θερμής, Μιστεγνά και Νέες Κυδωνίες

Στην παραλία της Θερμής, τα Μιστεγνά και τις Νέες Κυδωνίες περιόδευσε ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας του κόμματος για την προβολή του προγράμματος "Μένουμε Όρθιοι".Η κατακόρυφη πτώση τόσο του τουρισμού, όσο και της κατανάλωσης, οδηγεί σε απόγνωση τον κόσμο της εστίασης και την ίδια ώρα ο αγροτικός κόσμος της περιοχής βρίσκεται αντιμέτωπος με την παντελή αδιαφορία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

"Ενημερώσαμε τους καταστηματάρχες, αλλά και τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη στήριξη της εστίασης, αλλά και του αγροτικού κόσμου, ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση με ένα κράτος-συμπαραστάτη τόσο των παραγωγών μας, όσο και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών μας.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση της ΝΔ ασχολείται μόνο με την επικοινωνία, αντί να στηρίξει της καρδιά της πραγματικής οικονομίας.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό όσων δοκιμάζονται και θα δοκιμαστούν από τη σφοδρή κρίση, αναδεικνύοντας τα προβλήματα και κυρίως διεκδικώντας λύσεις για τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας", τόνισε ο Γιάννης Μπουρνούς.

26/6/20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου