«9ος Κολυμβητικός Διάπλους» του Κόλπου Γέρας

Την Κυριακή 26 Ιουλίου 2020, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο «9ος Κολυμβητικός Διάπλους» του Κόλπου Γέρας, με αφετηρία την Κουντουρουδιά και τερματισμό το Πέραμα.

   Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι:


 Ο «Παγγεραγωτικός» Σύλλογος Μυτιλήνης
 Ο «Παγγεραγωτικός» Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρας
 Ο Σύλλογος Μικρασιατών Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ» και
 Ο ΑΠΣ Αναγέννηση Ποσειδώνα Περάματος

   Ενημερώνουμε το κοινό ότι, για τη συμμετοχή των κολυμβητών απαιτείται έγγραφη υπεύθυνη δήλωση, (θα υπάρχει στο χώρο της αφετηρίας απ’ την οργανωτική επιτροπή), στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα υγείας και ότι παίρνουν μέρος στον κολυμβητικό διάπλου, με δική τους ευθύνη. Για τους ανηλίκους απαιτείται, η αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση γονέα η κηδεμόνα.
   Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα για την συμμετοχή τους.
   Η μεταφορά των κολυμβητών θα είναι δωρεάν με τις βάρκες που εκτελούν τα δρομολόγια Κουντουρουδιάς - Περάματος.
   Κατά τη διάρκεια του διάπλου, θα υπάρχει συνοδευτικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και παρουσία ιατρού.
  Εφιστούμε την προσοχή των συμμετεχόντων στην αυστηρή τήρηση των οδηγιών που θα δοθούν στην αφετηρία (Κουντουρουδιά) από την οργανωτική επιτροπή για να μην υπάρξει συνωστισμός λόγω covid-19.

Πληροφορίες

Ζορμπάς Γιώργος        6944.145.611     Παπαχρυσός Δημήτρης 6974.640.419    Ευσταθίου Δημήτρης  6976.698.733      Γκίκας Αντώνης           22510.52131Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου