Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου

15ος ο Αστέριος Νιδήμος του "Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Αντοχής Δρόμου 2020 κατηγορία Μάστερ Α.Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5/7/2020 ο αγώνας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου (ITT/RR) ΜΑΣΤΕΡΣ 2020. Ο αγώνας αντοχής ξεκίνησε Κυριακή πρωί 09:30 απ΄ το το Δημαρχείο Ιστιαίας - Αιδηψού και είχε συνολική απόσταση 106,8 χιλιόμετρα. Αγωνίστηκαν οι καλύτεροι Μάστερς της Ελλάδας για να δοθεί ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Αστέριος Νιδήμος ανάμεσα στους καλύτερους Έλληνες και μάλιστα στην 15η θέση της κατάταξης επιτυγχάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση κι ανεβάζοντας ταυτόχρονα και τον Πο.Συ.Λε. σ' έναν από τους πρώτους 10 συλλόγους στον τερματισμό.
Πρώτος στην κατηγορία Α και Πρωταθλητής Ελλάδας στέφθηκε στα Λουτρά Αιδηψού, στο άλσος Βράχου στις 14:30 ο Λακιωτάκης Σ. του Π.Ο.Χ. ΤΑΛΩΣ, 2ος ο Παπαποστόλου Α. της Α.Ε.Κ. και τρίτος ο Αραμπατζής Δ. του Π.Α.Σ. ΠΗΝΙΟΣ. Πρώτος στην κατηγορία Β (και πρώτος γενικής) ο Δημητρακόπουλος Δ. του ΠΟΚ και πρώτος στην κατηγορία Γ ο Καταπόδης Λ. από τον Πήγασο Κυψέλης. Να σημειώσουμε και την πολύ καλή θέση του Τσουκαλοχωρίτη Α. στη Μάστερ Α από τη γειτονικό νησί της Χίου και τους Ποδηλάτες Χίου.
Διοργανωτές ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού και η Ποδηλατική ένωση Παλαιμάχων ΠΕΠΑ, με τη υποστήριξή του "Gatsoulis".
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει τον αθλητή του και του εύχεται καλή αποκατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου