Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου λέει ΟΧΙ στο νέο νομοσχέδιο – τερατούργημα, περιορισμού των διαδηλώσεων

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, λέει ΟΧΙ και θα παλέψει ενάντια στο νέο νομοσχέδιο – τερατούργημα, περιορισμού των διαδηλώσεων που φέρνει η κυβέρνηση της ΝΔ, για να ποινικοποιήσει τους αγώνες διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική της εξαθλίωσης που μας οδήγησαν όλες οι αστικές κυβερνήσεις.

Θέλει να φιμώσει την λαϊκή έκφραση, την αγανάκτηση, θέλει να δεχτούμε σιωπηλά την σταδιακή εξαθλίωση που μας οδηγούν. Το αυξημένο κόστος παραγωγής, η αύξηση στα αγροεφόδια ( λιπάσματα , φυτοφάρμακα, εργαλεία κ. α. ) η φοροληστεία στο πενιχρό εισόδημά μας, η αύξηση των εισφορών μας στον ΕΦΚΑ και τον ΕΛΓΑ, η συνεχιζόμενη πτώση στις τιμές παραγωγού των προϊόντων μας, κατ’ αυτούς με τον καπιταλιστικό τρόπο σκέψης και οργάνωσης της παραγωγής, δεν πρέπει να αποτελούν αιτία διαμαρτυρίας.
Οι αγώνες είναι η φωνή του λαού και δεν θα δεχτούμε την φίμωσή του. Δεν θα επιτρέψουμε να αναγάγουν σε ιδιώνυμο την όποια συμμετοχή σε διαδήλωση ή διαμαρτυρία.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι η μικρομεσαία αγροτιά θα μπεί εμπόδιο στο νομοσχέδιο που θέλει τον βιοπαλαιστή αγρότη στο περιθώριο και άφωνο.
Γι’ αυτό καλούμε όλους τους γεωργούς και κτηνοτρόφους του νησιού μας να πάρουν μέρος στο Παλλεσβιακό Συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου τη Πέμπτη 9 Ιούλη στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Σαπφούς για να διαδηλώσουμε και να βάλουμε στο γύψο το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου