Βοστάνειο Νοσοκομείο:Αναστέλλεται η πλήρως λειτουργία των Τακτικών Χειρουργείων έως 31/8/2020

Στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης της επιδημίας του COVID -19 και προκειμένου να προασπίσουμε τη δημόσια υγεία των κατοίκων του νησιού μας, σας ενημερώνουμε ότι:

 α) Αναστέλλεται η πλήρως λειτουργία των Τακτικών Χειρουργείων έως 31/8/2020. Το Επιστημονικό Συμβούλιο από 1/9/2020 θα προβεί σε επανεκτίμηση των δεδομένων και θα ακολουθήσει εκ νέου ενημέρωση.
β) Περιορίζονται τα ραντεβού των ασθενών στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία με ανώτερο αριθμό εξεταζόμενων ανά ιατρείο σε οκτώ (8). Το τμήμα Γραμματείας Εξωτερικών Ιατρείων θα ενημερώσει άμεσα τους πολίτες για την μεταφορά των ραντεβού σε νέες ημερομηνίες. Παρακαλούνται οι ασθενείς να προσέρχονται στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων αυστηρά την καθορισμένη ώρα του ραντεβού τους, τηρώντας πάντα τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκα και αποστάσεις).
γ) Υπενθυμίζεται ότι η χρήση προστατευτικής μάσκας από όλους τους εισερχόμενους  στους χώρους του νοσοκομείου είναι υποχρεωτική. 
δ) Το επισκεπτήριο των ασθενών συνεχίζει να είναι υπό περιορισμό και επιτρέπεται μόνο ένας συνοδός ανά ασθενή, κατόπιν έγγραφης άδειας.
Παρακαλείται το κοινό να επιδεικνύει τον ανάλογο σεβασμό στις υποδείξεις του προσωπικού, για την ασφάλεια και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του.

Γραφείο Διοίκησης Γ.Ν. Μυτιλήνης «Βοστάνειο»

                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου