ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μυτιλήνης, Στρατής Τζιμής, ανακοινώνει τη διενέργεια, στις 8 Σεπτεμβρίου 2020, (δημοπρασίας μέσω ΕΣΗΔΗΣ) Ανοικτής Διαδικασίας για Σύναψη Ηλεκτρονικής Δημόσιας Σύμβασης του έργου, «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ», προϋπολογισμού 600.000 Ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου:

Το συγκεκριμένο γυμναστήριο είχε ανεγερθεί το 1992. Έκτοτε, ουδεμία σοβαρή παρέμβαση-επισκευή δεν είχε γίνει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται φυσιολογικές φθορές. Η παρούσα Δημοτική Αρχή του Στρατή Κύτελη, ευθύς εξαρχής ήρε την εκκρεμότητα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, που υπήρχε μέχρι πρότινος. Ταυτόχρονα, προχώρησε μέσω των μηχανικών του Δήμου Μυτιλήνης του κ. Μιχάλη Πέρου και του κ. Ερμόλαου Σέντα στη σύνταξη μελέτης για την επισκευή του συγκεκριμένου Γυμναστηρίου, με σκοπό την αναβάθμιση – βελτίωση των συνθηκών άθλησης των ομάδων. Φέτος, μάλιστα, λεσβιακές ομάδες Μπάσκετ και Βόλεΐ αγωνίζονται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επιγραμματικά, οι εργασίες που θα γίνουν είναι οι εξής :
Αντικατάσταση του υφιστάμενου ξύλινου παρκέ, σύμφωνα με τα δεδομένα της FIBA
Αναβάθμιση κουφωμάτων
Κατασκευή τουαλέτας ΑΜΕΑ και Ιατρείου,
Επισκευή λοιπών βοηθητικών χώρων γηπέδου (τουαλέτες κοινού, γραφεία, αποθήκες κτλ.).
Αντικατάσταση του αθλητικού εξοπλισμού του γηπέδου.
Τοποθέτηση νέου ηλεκτρονικού πίνακα και χρονομέτρων (με προδιαγραφές FIBA level 3).
Μόνωση των πάνελ της οροφής με συνθετική μεμβράνη.
Εξωτερικός χρωματισμός του Κλειστού Γυμναστηρίου.
Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου γυμναστηρίου και τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου περιμετρικά του κτιρίου.
Κατασκευή νέας περίφραξης και τοποθέτηση πόρτας εισόδου στο Parking του Γυμναστηρίου.
Αναβάθμιση εγκαταστάσεων Πυρόσβεσης. Θέρμανσης, των Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρικών συστημάτων .
Επανασχεδιασμός και επανεγκατάσταση της Ύδρευσης τόσο για το κρύο όσο και για το ζεστό νερό, καθώς και του Αποχετευτικού συστήματος.
Παράλληλα, γίνονται προμήθειες ταπήτων «Πολεμικών Τεχνών» για φιλοξενία και άλλων δραστηριοτήτων. Μάλιστα, τα δύο (2) νέα τερέν αγωνιστικού ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ θα είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας WTF.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου