Στο στάδιο ολοκλήρωσής του το φράγμα Σεδούντα στο Πλωμάρι


Το φράγμα Σεδούντα στο Πλωμάρι, έργο το οποίο βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια στο στάδιο ολοκλήρωσής του, επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη. Στο σημείο παρευρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι Στρατής Τζιμής και Μιχάλης Φραντζέσκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μυτιλήνης «Αλλάζουμε τον Τόπο μας», Μιχάλης Μαμάκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου, Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, Γιάννης Ξανθούλης, ο οποίος διαχρονικά επεδίωξε και τελικά κατάφερε την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Το έργο, το οποίο προχώρησε και έφτασε στο τελικό του στάδιο με τις πρωτοβουλίες του κ. Αθανασίου και την ουσιαστική βοήθεια του κ. Μουτζούρη, παραδόθηκε και τυπικά από τον Περιφερειάρχη στον Δήμαρχο Μυτιλήνης.

Το φράγμα Σεδούντα, το οποίο θα αναλάβει η ΔΕΥΑΛ, χρειάζεται πλέον μόνο ένα δίκτυο περίπου 1000 μέτρων, για να τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να τροφοδοτεί την περιοχή υδρευτικά και αρδευτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου