ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΡΜΗΣ: Πως μια σχολική αυλή γίνεται ...πεδίο βολής

# Αυτός  ήταν ένας από τους κάδους απορριμμάτων, που φτιάξαμε στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Οικολογικά Σχολεία» μεταποιώντας παλιούς θερμοσίφωνες και δίνοντάς τους νέα χρήση. Τέσσερις μικροί μαθητές ποζάρουν γύρω του όλο καμάρι.

# Στην άλλη φωτογραφία βλέπετε τον πάτο του κάδου, που απόμεινε μετά την ανατίναξη του με δυναμίτη το βράδυ της Ανάστασης στην αυλή  του σχολείου. Ο κρότος  ήταν τόσο φοβερός,  που όλοι συγκλονίστηκαν.

# Τα θραύσματα του κάδου  έπεσαν μέσα στην αυλή του νηπιαγωγείου, όπου πριν από λίγο έπαιζαν παιδιά. Ευτυχώς, που πρόλαβαν οι περίοικοι και τα απομάκρυναν. Αλλιώς σήμερα θα θρηνούσαμε πολλά θύματα.

# Τρεις περίοικοι έκαναν ισάριθμες καταγγελίες στην Αστυνομία,  που ……ακόμα την περιμένουν …..να έρθει στο χωριό!

# Ποια είναι τα  αποτελέσματα αυτής της  παντελούς έλλειψης αστυνόμευσης; Οι πιο πολλοί κάτοικοι διπλομανταλώνουν πόρτες και παράθυρα (και κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν ακούν) και όσοι τολμούν να ζητήσουν το λόγο δέχονται καταιγισμό …. αυγών και μπουκαλιών στα σπίτια τους.

# Ναι κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, όπως τ΄ακούτε . Όλα αυτά μας τα κατήγγειλαν μπαϊλντισμένοι Θερμιώτες σήμερα το πρωί και προτίθενται να τα καταθέσουν και στον εισαγγελέα. Τα  ακούν άραγε οι υπηρεσίες σας ;  Η  μήπως η  Λουτρόπολη Θερμής  δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου