ΣΕΑΜ - ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2021

 


"Δώστε αίμα και κάντε τον παλμό του κόσμου να χτυπάει"

Με αυτό το μήνυμα, ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας στην προγραμματισμένη τριήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία.

Διατηρώντας τον παλμό του κόσμου και εστιάζοντας στη συμβολή των νέων μας στοχεύουμε στην αγκαλιά αυτής της ανθρωπιστικής έκκλησης.

Δευτέρα 14, Τρίτη 15 και Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, ώρες 09:00 π.μ -  14:00 μ.μ και  17:30 μ.μ -  21:30 μ.μ στο πρώην cafe Motel, πλάι στο espresso bar Monkey.

Ενημερώνουμε τους Εθελοντές Αιμοδότες μας ότι σύμφωνα με την καινούργια οδηγία του Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδoτών, του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης οι Εθελοντές Αιμοδότες για να αιμοδοτήσουν θα πρέπει να ξέρουν ή να προσκομίσουν το ΑΜΚΑ τους και οι τρόποι να το βρουν είναι οι εξής:

1. Μέσω διαδικτύου: https://www.amka.gr/AMKAGR/

2. Μέσω τηλεφώνου: 11131

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο του συλλόγου στο τηλ. 22510-40777 και ώρες 10:00 π.μ. - 14:00μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή.

Όσοι αιμοδότες έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD μπορούν να αιμοδοτήσουν.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις του Συλλόγου από το παρακάτω link στο Facebook https://www.facebook.com/ethelontes.aimodotes.mitilinis/

Η ανάγκη για αίμα είναι καθολική, αλλά η πρόσβαση σε αυτό για όσους το έχουν ανάγκη δεν είναι.

Δωρίζουμε αίμα τακτικά και συμβάλλουμε στην Αλυσίδα της Ζωής και στη βελτίωση της υγείας μας.

Θα υπάρχει υλικό, προκειμένου Νέοι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών, να εγγραφούν στη Τράπεζα Εθελοντών Δοτών.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του covid-19

     Με εκτίμηση

        Το Δ.Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου