Ο «Θεόφιλος» επιστρέφει στο Σινέ «Αιολία» της Καισαριανής


Ο «Θεόφιλος» επιστρέφει στο Σινέ «Αιολία»
Ένα χρόνο μετά την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, η θεατρική παράσταση «Θεόφιλος» με πρωταγωνιστή τον καταξιωμένο Λισβοριανό ηθοποιό Θοδωρή Προκοπίου, ανεβαίνει ξανά στο δημοτικό κινηματογράφο «Αιολία» της Καισαριανής (Φιλαδέλφειας και Σολωμονίδου), την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Η παράσταση, την οποία στηρίζει η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), επιστρέφει τον Αύγουστο και στη Λέσβο και γίνονται συζητήσεις να ανέβει σε διάφορα μέρη του νησιού με την αρωγή των δήμων και της Περιφέρειας (όπως έγινε και πέρυσι σε Μυτιλήνη και Μανταμάδο).
Περιγραφή έργου:
Ο «Θεόφιλος» επιστρέφει και σήμερα «πάντα θα επιστρέφει....»!
Παρακολουθούμε τα βήματα του απο την εφηβεία και το πρώτο του ταξίδι από την Μυτιλήνη στη Σμύρνη για να βρει το δρόμο του και ακολουθώντας τ' όνειρό για την ζωγραφιά θα φτάσει μέχρι το Πήλιο....το Βόλο θα πολεμήσει για την πατρίδα τα οράματα του.!
Ο ανεκπλήρωτος έρωτας για την Αθηνά.....η απόρριψη....ο χλευασμός...η φτώχεια..είναι η καθημερινότητα του.
Η επιστροφή στη γενέτειρα και η λυτρωτική συνάντηση με τον Στρατή Ελευθεριάδη θα είναι η πρώτη αναγνώριση....η ουσιαστική δικαίωση όμως θα έρθει μέσα από τα ίδια του τα έργα.!
Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Νίκος Βερλέκης
Σκηνικά-κοστούμια: Ανθή Σοφοκλέους
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Κοντογιάννης
Φωτισμοί: Τσβετομίρ Τσάνκοβ.
Το trailer της θεατρικής παράστασης: https://www.youtube.com/watch?v=MK3tJQma1uc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου