ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ


Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Λέσβου του ΚΚΕ, με περιοδείες και συσκέψεις των στελεχών της στο νησί, για την οργάνωση της πάλης για να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα.

Το πρόγραμμα της πολιτικής δραστηριότητας είναι:

ΔΕΥΤΕΡΑ, 7 ΙΟΥΝΗ

· Στις 9:00 στους εργαζόμενους στο αεροδρόμιο, με επικεφαλής του κλιμακίου τη βουλευτή Νομού Λέσβου Μαρία Κομνηνάκα.

· Στις 8:00 στα Super Market της Μυτιλήνης, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Δήμητρα Νιαβή, στέλεχος του ΚΚΕ.ΤΡΙΤΗ, 8 ΙΟΥΝΗ

· Στις 9:00 στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Βορείου Αιγαίου, με επικεφαλής του κλιμακίου το Βασίλη Αμπελογιάννη, μέλος της Κομματικής Επιτροπής Αιγαίου του ΚΚΕ.

· Στις 10:00 στον Πολιχνίτο, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Μπάμπη Ντινενή, στέλεχος του ΚΚΕ.

· Στις 11:00 στην αγορά της Καλλονής, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

· Στις 19:00 στα μαγαζιά της Ερμού, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Μαρία Βουλβούλη, στέλεχος του ΚΚΕ.ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΙΟΥΝΗ

· Στις 9:00 στους εργαζόμενους της καθαριότητας και τις υπηρεσίες του Δήμου Μυτιλήνης, με επικεφαλής του κλιμακίου τη Νίκη Τσιριγώτη, Δημοτική Σύμβουλο και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης.

· Στις 11:30 στο «Βοστάνειο» Νοσοκομείο, με επικεφαλής του κλιμακίου τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

· Στις 19:00 σύσκεψη των ΚΟΒ Πόλης και Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο πάρκο Χατζηδήμου Μυτιλήνης με ομιλητή τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λέσβου του ΚΚΕ.

Μυτιλήνη 4 Ιούνη 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου