ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΟΠΑΠ 2021

 


ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΟΠΑΠ 2021

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου Προσαρμοσμένων Αθλημάτων

"ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ"

Σ υ γ χ α ί ρ ε ι   

τους 9 αθλητές/τριες του συλλόγου, τον προπονητή καθώς και τις οικογένειές τους  για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που πέτυχαν,  αγωνιζόμενοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Α.με.Α., που πραγματοποιήθηκε στο Καυταντζόγλειο Στάδιο από τις 09 έως και 11 Ιουλ 2021 με συμμετοχή 440 αθλητών και αθλητριών  49 σωματείων απ` όλη την Ελλάδα.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των διοργανώσεων και διεξήχθησαν υπό τη σκέπη της Ε.Α.Ο.Μ.-Α.με.Α., αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου να διαπιστώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών/τριών:

---- ΜΑΡΟΥΣΚΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥΛΑ : 2η Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 800 μ. και 3η Πανελληνιονίκης και Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 400 μ., κατηγορία Τ20 γυναικών.

---- ΚΕΦΑΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ- ΜΑΡΚΕΛΛΑ : 11η θέση στο αγώνισμα των 100 μ., κατηγορία Τ20 γυναικών.

---- ΜΗΛΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ:  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 400 μ. και  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 800 μ., κατηγορία Τ20 U/20 ανδρών.  

---- ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:  1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 100 μ. και  1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 400 μ., κατηγορία Τ20 U/20 ανδρών.

---- ΜΑΡΔΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ:  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 400 μ. και  5η θέση στο αγώνισμα των 800μ., κατηγορία Τ20 ανδρών. 

---- ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ:  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο  στο αγώνισμα του ακοντισμού και 3ος Πανελληνιονίκης και Χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των100 μ., κατηγορία Τ36/F36 ανδρών.

---- ΣΦΑΜΙΔΑΚΗΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ:  1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των 200 μ. και  3ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 100 μ.,  κατηγορία Τ35 ανδρών.

---- ΣΦΑΜΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:  2ος Πανελληνιονίκης και Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 200 μ. και 4η θέση στο αγώνισμα των 100 μ.,  κατηγορία Τ35 ανδρών.

---- ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ: 1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα το ακοντισμού  και 1ος Πανελληνιονίκης και Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της σφαιροβολίας,  κατηγορία F38 ανδρών.

Αξιοσημείωτη ήταν η αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν για διάκριση προσφέροντας για μια ακόμη φορά σε όλους εμάς ένα υπέροχο μάθημα ευγενούς άμιλλας, ζωής και ελπίδας.


Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συλλόγου ΑΜΕΑ Προσαρμοσμένων Αθλημάτων

«ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ»


     Ο Πρόεδρος                                             Η Γραμματέας


Ιωάννης Δ. Αντωνίου         Δέσποινα Αξιώτου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου