ΒΡΕΘΗΚΑΝ Λίθινοι πελέκεις Προϊστορικών χρόνων (3.000 – 2.000 πΧ) Περιοδικο Ακρασι νέο τευχος Νο 49


Κυκλοφορησε το Περιοδικό       ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ, Νο 49

 ΒΡΕΘΗΚΑΝ Λίθινοι πελέκεις Προϊστορικών χρόνων (3.000 – 2.000 πΧ), στις περιοχες  «Τζίγκλος» και Βουρνά Ακρασίου

Κυκλοφόρησε  το περιοδικό ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ, του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΚΡΑΣΙΩΝ, με πλούσια ύλη και πολλές Φώτο έγχρωμες και ασπρόμαυρες σχετικές με την ζωή αυτού του γραφικού ορεινού χωριού. 

Ο Σύλλογος μας ΑΚΡΑΣΙΩΝ διένειμε το εξαμηνιαίο περιοδικό «ΤΟ ΑΚΡΑΣΙ» την ημέρα της Εορτής της Αγίας Παρακευής πολυουχου του χωριού μας. Θα σταλεί με το ταχυδρομείο τελος Αυγουστου σε οσους δεν θα το έχουν λάβει μεχρι τοτε,  στους Ακρασιώτες και φίλους του Ακρασίου.

Ευχαριστούμε ολους όσους ενισχύουν οικονομικά την έκδοση του περιοδικού. Οσοι δεν το λαβουν να επικοινωνησουν μαζι μας (τηλ 6977033166 ή στο email: gexve@hotmail.com) για να τους το στειλουμε.

Φροντίζουμε να το στείλουμε σε ολους τους Ακρασιώτες όπου και να βρίσκονται με την προϋπόθεση να εχουν καταβάλει τα ταχυδρομικά εξοδα του περιοδικού (5 ευρώ το χρόνο οσους διαμενουν στην Ελλάδα και 10 του εξωτερικου). Σε διαφορετική περίπτωση ΔΕΝ θα τους σταλει.

Η θεματολογία και σ΄ αυτό το τεύχος πλούσια στο χθες και στο σήμερα. Και φυσικά στο περιοδικό αυτό δεν χορταίνεις να βλέπεις φωτογραφίες έγχρωμες (στο «σαλόνι» και το εξώφυλλο του περιοδικού) και ασπρόμαυρες από το χθές και το σήμερα.Από τις εκδηλώσεις του συλλόγου μας, από τις γιορτές και τα πανηγύρια που γίνονται στο χωριό μας . Πολλές φωτογραφίες, πάρα πολλές, που μέσα από αυτές βλέπεις την ζωντάνια αυτού του χωριού ακόμα και τον χειμώνα.

Το ΔΣ του Συλλόγου

Περισσοτερες πληροφοριες στο

http://www.akrasi.gr/akrasimag/t49.pdf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου