Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου ξεκίνησε συνεργασία με την Διεθνή Φοιτητική Οργάνωση AIESECΟ Φορέας Τουρισμού Μολύβου ξεκίνησε από φέτος μία νέα συνεργασία με την Διεθνή Φοιτητική Οργάνωση AIESEC, με σκοπό την πρακτική άσκηση φοιτητών - φοιτητριών από όλο τον κόσμο. Είναι μια σύνδεση με το πανεπιστήμιο Πειραιώς που ελπίζουμε να εξελιχθεί και μελλοντικά.

Φοιτητές πτυχιούχοι από όλο τον κόσμο έρχονται με σκοπό να γνωρίσουν την Λέσβο και να την παρουσιάσουν μέσα από την δική τους καλλιτεχνική ματιά, αποτυπώνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων του νησιού.

Η συνεργασία αφορά το διάστημα από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο του 2021.

Στο διάστημα αυτό τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε όλο το νησί, φιλοξενούμενοι από επαγγελματίες του τουρισμού, που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους για τον σκοπό αυτό και τους ευχαριστούμε.

Το  project, με το οποίο θα δουλέψουν οι φοιτητές, αφορά την παραγωγή φωτογραφικού - βιντεοληπτικού υλικού και δράσεων προβολής μέσω social media και θα αφορά όλες τις κάθετες (εναλλακτικές) αγορές σε όλο το νησί κάτω από την ομπρέλα του brand Lesvos The Other Aegean.

Σκοπός της δράσης είναι να συλλέξουμε υλικό για την προβολή της Λέσβου και την ανάπτυξη και ανάδειξη της αυθεντικότητας του νησιού.

Τον συντονισμό του project επιμελείται η Ομάδα Προβολής του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και υποστηρίζεται από Φορείς και Μέλη του δικτύου σε όλο το νησί.

 Από το γραφείο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου