Το σχόλιο της ΝΔ για την επίσκεψη Τσίπρα στη Λέσβο

 


Πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λέσβο. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΝΔ, "από το σημερινό πρόγραμμα του κ. Τσίπρα στη Λέσβο (και πιθανόν και στη Μυτιλήνη), είδαμε, όπως δημοσιοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, να απουσιάζει η επίσκεψη στη Μόρια και στο νέο σύγχρονο, Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) στο Καρα-Τεπέ. Γιατί άραγε;".

"Θεωρεί ο κ. Τσίπρας ότι το μεταναστευτικό δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα για το νησί ύστερα από τη μείωση των ροών και το κλείσιμο της άθλιας δομής στη Μόρια; Με την παρουσία του στη Μόρια ή στο Καρα-Τεπέ θα θύμιζε στους κατοίκους της Λέσβου αλλά και σε όλους τους Έλληνες την απαράδεκτη πολιτική του στο μεταναστευτικό. Αλλά όλοι θυμούνται. Κρίνουν και συγκρίνουν", καταλήγουν από τη ΝΔ.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στο "Στο Νησί" 99 FM. Μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα του πόθεν έσχες του πρωθυπουργού και της συζύγου του, ενώ άσκησε κριτική για τη διαχείριση της πανδημίας, την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια που άφησε εκτός πολλούς υποψηφίους κ.α.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου