ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης:συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Β.Αιγαίου


Την Πέμπτη 15/07/2021 το γραφείο πόλης της Δ.Α.Π - Ν.Δ.Φ.Κ Μυτιλήνης ολοκληρώσαμε τον κύκλο συναντήσεων μας εν όψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς επισκεπτόμενοι τον Περιφεριάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και πρώην Πρύτανη κύριο Μουτζούρης .
Για ακόμη μια φορά αναπτύχθηκε ένας εξαιρετικά θερμός και εποικοδομητικός διάλογος ΕΦ όλης της ύλης και φυσικά με κεντρική θεματολογία το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Στην αρχή της συνάντησης παραθέσαμε πλήρη απολογισμό στον Περιφεριάρχη αναφορικά με τις δράσεις μας την φετινή χρόνια αλλά και για τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όλο αυτό το διάστημα.
Εν συνέχεια καταθέσαμε μια δέσμη προτάσεων για την συνεργασία της διοίκησης του Ιδρύματος και της περιφέρειας Βορειοανατολικού Αιγαίου αιτούμενοι κατά κύριο λόγο την παραχώρηση αιθουσών από την Περιφέρεια προς το Πανεπιστήμιο για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων δια ζώσης και απόλυτης τήρησης των μέτρων.
Συνοψίζοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κύριο Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη για την άμεση ανταπόκριση του , για την ακρόαση αλλά και για την πρόθεση του για από κοινού εύρεση λύσεων στα κοινά μας προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου