Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αντικατάστασης του αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη


 Σας πληροφορούμε ότι στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση αγωγού ομβρίων επί των οδών Βουρνάζων και Αεροπόρου Γιανναρέλλη της Πόλης Μυτιλήνης» και έχοντας υπόψη την Έγκριση Προσωρινών Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στην πόλη της Μυτιλήνης (Αριθμ. 36346/ΜΟΕ απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου - ΦΕΚ 2799 Β/13-07-2018), τo Σάββατο 14/08/2021 και ώρα 15:00 μ.μ. θα δοθεί σε κυκλοφορία μόνο η μια λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Βουρνάζων , με κατεύθυνση από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών προς την Πλατεία Αλυσίδας.

Α) Η έξοδος των οχημάτων από την Προκυμαία προς την οδό Ζωοδόχου Πηγής/ εθνική οδό Μυτιλήνης-Καλλονή θα γίνεται μέσω των οδών, Βουρνάζων –Πλατεία Αλυσίδας –Θεοκρίτου- Ζωοδόχου Πηγής

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Βουρνάζων μέχρι την Δευτέρα 16/8/2021 θα πραγματοποιείται μόνο για μικρά οχήματα μέχρι 1,5 tn.

Στην οδό Βουρνάζων θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από την Πλατεία Κυπρίων Πατριωτών μέχρι την Πλατεία Αλυσίδας.

Επιπροσθέτως, δύναται να χρησιμοποιηθεί η διαδρομή μέσω των οδών

 Καβέτσου, Αγίας Ειρήνης, Φιλελλήνων, Πλατεία Αλυσίδας, Θεοκρίτου και

Ζωοδόχου Πηγής.

 Αγ. Παντελεήμονος, Πλατεία Αλυσίδας, Θεοκρίτου και Ζωοδόχου Πηγής.

Β) Η είσοδος των οχημάτων από την οδό Αερ. Γιανναρέλλη προς το Κέντρο της

πόλης/Προκυμαία και προς Αεροδρόμιο/Βαρειά θα εκτελείται μέσω των οδών:

 Αερ. Γιανναρέλλη , Ζακύνθου, Βυζαντίου , Αγ. Παντελεήμονος και τα οχήματα θα κατευθεύνονται δεξιά στην οδό Γεωργ. Βοστάνη, Ερεσού, Καβέτσου, Ξεν.

Καραπαναγιώτη και Ελ. Βενιζέλου όπου δύναται η δυνατότητα να κατευθύνονται

είτε αριστερά προς Κέντρο της πόλης/Προκυμαία, είτε δεξιά προς

Αεροδρόμιο/Βαρειά.

0000130135

 Εναλλακτική παράκαμψη των οχημάτων θα γίνεται και μέσω των οδών Στρατή

Μυριβήλη, Ήρινας, Παπαμιχαήλ και Αριστ. Δελή.

Στην οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη θα δημιουργηθεί λωρίδα πλάτους 3,00 μ.μ.,στην δεξιά πλευρά της οδού που θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την χρήση του εργοταξίου καθώς και για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική,τροφοδοσία καταστημάτων)

Από τη ΔΕΥΑΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου