Πεζοπορία στους Αγίους Αναργύρους την Κυριακή 24 Οκτωβρίου


Ήταν μεγάλη η χαρά μας που βρεθήκαμε και πάλι όλοι μαζί! Τι κι αν είχε ζέστη ή κρύο ή βροχή. Μαζευτήκαμε, περπατήσαμε, κουβεντιάσαμε, φάγαμε και ήπιαμε, κατά γενική ομολογία περάσαμε πολύ καλά. Και θέλουμε να ξαναβρεθούμε και να τα ζήσουμε όλα από την αρχή, όλοι μαζί, σε μια άλλη πανέμορφη περιοχή του νησιού μας. Που ντυμένη στη φθινοπωρινή της ενδυμασία μας προσμένει!Ραντεβού την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στις 09:00 στο My Market από όπου θα μας πάρει το πούλμαν για να μας αφήσει στους Αγίους Αναργύρους. Η πεζοπορία μας, αυτή τη φορά, θα είναι κυκλική. Η απόσταση που θα διανύσουμε θα είναι περίπου 8,5 χλμ και θα είναι διάρκειας περίπου 3,5 ωρών στα μονοπάτια, τις πατωμένες και τα ξωκλήσια της κοιλάδας του ρέματος Ανδριώτη. Ο βαθμός δυσκολίας είναι εύκολος προς μέτριος. Απαραίτητα θεωρούμε το μακρύ παντελόνι και τα παπούτσια πεζοπορίας.
Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα οδηγηθούμε σε ταβέρνα όπου θα (προσπαθήσουμε να) ευχαριστήσουμε και τον ουρανίσκο μας! Σας ενημερώνουμε πως εντός της ταβέρνας θα καθίσουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμένου γι' αυτό να τα έχετε μαζί σας.
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή στη Φόρμα Υποβολής Συμμετοχής για το πούλμαν αλλά και για το φαγητό το αργότερο έως την Παρασκευή 15:00 ώστε να ενημερώσουμε τον ταβερνιάρη εγκαίρως για τις προτιμήσεις μας. Οι θέσεις στο πούλμαν είναι περιορισμένες λόγω μέτρων κατά του covid και γι' αυτό κρατήστε θέσεις εγκαίρως.

--

Εκ μέρους του Δ.Σ. ΟΡΕΙΑΣ
Ο Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου