ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙΣ’ όλο το νησί βρέθηκε ο «Ριζοσπάστης» με το Κάλεσμα της ΚΕ
για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ


Επί ποδός βρέθηκαν οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο νησί τις προηγούμενες μέρες, για τη διακίνηση του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» με το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ προς τους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία.  

     Με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι, μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ βρέθηκαν σε κάθε χωριό, μέσα σε χώρους δουλειάς, στις γειτονιές της πόλης και τους χώρους Εκπαίδευσης, για να φτάσει παντού το Κάλεσμα της ΚΕ για Αγωνιστική Συμπόρευσή με το ΚΚΕ.

Το Σάββατο 2 Οκτώβρη, κλιμάκιο του Κόμματος, με επικεφαλής τη Δήμητρα Νιαβή, μέλος της ΤΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στην αγορά της Μυτιλήνης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στη Θερμή, με επικεφαλής τον Στρατή Κόμβο, μέλος της ΤΕ και δημοτικό σύμβουλο της «Λαϊκής Συσπείρωσης». 


Τη Κυριακή 3 Οκτώβρη, κλιμάκιο του Κόμματος, με επικεφαλής τη Μαρία Κομνηνάκα, Βουλευτή Ν. Λέσβου του ΚΚΕ και τον Κώστα Ρήγα, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής, περιόδευσαν στην Αγία Παρασκευή, στην Άγρα και στον Μεσότοπο. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η Νίκη Τσιριγώτη μέλος της ΤΕ και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Μυτιλήνης, και ο Παναγιώτης Βαλάκος, δημοτικός σύμβουλος με την «Λαϊκή Συσπείρωση», περιόδευσαν στα Λουτρά. Επίσης, περιοδεία πραγματοποιήθηκε και στο Νοσοκομείο, με επικεφαλής τη  Δήμητρα Νιαβή και τη Κατερίνα Καλαρουτάκου, μέλη της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ.


Τη Τρίτη 5 Οκτώβρη, ο Κώστας Ρήγας, γραμματέας της ΤΕ και ο Γιάννης Ζαφειρίου, μέλος της ΤΕ, επισκέφτηκαν την Πέτρα, τον Μόλυβο και την Στύψη, συνομιλώντας με τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες, τις γυναίκες απευθύνοντας τους το Κάλεσμα του ΚΚΕ για αγωνιστική συμπόρευση και συμμετοχή στο καθημερινό αγώνα.


Τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ, σ’ όλο το νησί κάλεσαν το λαό να βάλει στο στόχαστρο τον πραγματικό ένοχο, το καπιταλιστικό σύστημα, το αστικό κράτος, που είναι εχθρικό προς τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες, όπως η σταθερή δουλειά με δικαιώματα, η προστασία του λαού βασισμένη σε δωρεάν, υψηλού επιπέδου Υγεία και ουσιαστική πρόληψη, το λαϊκό εισόδημα να επαρκεί για όλες τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας κ.λπ.
Το πρόγραμμα περιοδειών συνεχίζεται στα χωριά, στις γειτονιές της πόλης και στους χώρους δουλειάς με σκοπό να φτάσει παντού η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, που αφορά το σήμερα και το αύριο, για να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής, να πιστέψει στη δύναμή του, να γίνει πιο καθαρός ο δρόμος που πρέπει να βαδίσει, αυτός της σύγκρουσης, της ανατροπής με ορίζοντα την κατάκτηση της εξουσίας.

Μυτιλήνη, 08/10/2021Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου