Προκλητική καμπάνια του τουρκικού υπουργείου Τουρισμού με τίτλο “Τουρκικό Αιγαίο”


Μια νέα προκλητική καμπάνια προωθεί το τουρκικό υπουργείο Τουρισμού, υπό τον τίτλο «Turkaegean», δηλαδή τουρκικό Αιγαίο.

Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet φιλοξενεί ρεπορτάζ για την τουρκική καμπάνια, με τίτλο «κόντρα για το Αιγαίο αυτή την φορά με την Ελλάδα».

Το σύνθημα «Turkaegean» που σημαίνει «Τουρκικό Αιγαίο» λανσάρεται στη νέα καμπάνια, αποδεικνύοντας ότι η Άγκυρα χρησιμοποιεί κάθε εργαλείο που έχει στη διάθεσή της για να εξυπηρετήσει τους προκλητικούς γεωπολιτικούς της στόχους.

“Το Αιγαίο είναι το σκηνικό μιας τουριστικής σύγκρουσης μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Η Τουρκία ξεκίνησε μια προώθηση με το όνομα «TurkAegean» για να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες στο Αιγαίο. Δεν άργησαν οι αντιδράσεις από την Ελλάδα που βλέπει το Αιγαίο ως δική της περιοχή στον τουρισμό. Η Τουρκία ετοιμάζεται να αυξήσει τη διαφημιστική της παρουσία” τονίζεται στο άρθρο.

Μιλώντας για τη συγκεκριμένη καμπάνια, ο Τούρκος υφυπουργός Τουρισμού, δήλωσε ότι επειδή η Ελλάδα βλέπει το Αιγαίο ως δική της περιοχή, έτσι αποφάσισε και η Άγκυρα να προωθήσει αυτό σύνθημα «Turkaegean» προβάλλοντας και σχετικά βίντεο, για να δείξει ότι το Αιγαίο δεν είναι μόνο ελληνικό αλλά μια περιοχή που είναι και της Τουρκίας.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου