Ανακοίνωση για τα αυξημένα κρούσματα

 


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ- 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ

Ανακοίνωση για τα αυξημένα κρούσματα

Εκρηκτική είναι η κατάσταση στο νησί μας τις τελευταίες μέρες με την έξαρση της πανδημίας. 

Η αύξηση των κρουσμάτων και στο χωριό μας δικαιολογημένα προκαλεί την ανησυχία των κάτοικων του αλλά και της γύρω περιοχής γενικότερα. 

Αυτή την ανησυχία μας, την μεγαλώνει το γεγονός ότι τόσο το Νοσοκομείο όσο και η ΠΦΥ στο νησί μας συνεχίζουν να υποβιβάζονται και να απαξιώνονται απ’ την εντεινόμενη επίθεση της πολιτικής της κυβέρνησης της ΝΔ που συνεχίζει την ίδια  την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων. 

Στο χωριό μας ακόμα «χτίζεται» το περιβόητο Κέντρο Υγείας που τόσο έχει ανάγκη η περιοχή μας, ενώ το υπάρχον Περιφερειακό Ιατρείο είναι στελεχωμένο με έναν γιατρό ο οποίος καλύπτει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε άμεσα τον ΕΟΔΥ να επισκεφθεί το χωριό μας και να διενεργήσει μαζικά τεστ για την ανίχνευση του κορονωϊού. 

Καταγγέλλουμε την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ που στην ίδια ρότα με τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έδωσαν «τσακιστή δεκάρα» για την Δημόσια Υγεία του λαού μας. Την θεωρούν κότσος γι’ αυτό την υποβαθμίζουν και την απαξιώνουν. Ενώ από την άλλη στηρίζουν την επιχειρηματική δράση, τον ιδιωτικό τομέα. 

Καλούμε το λαό του χωριού μας αλλά και της περιοχής γενικότερα να μετατρέψει την οργή και την ανησυχία του σε οργανωμένο αγώνα μέσα από τους μαζικούς φορείς του χωριού μας για την προάσπιση της υγείας αλλά και την ικανοποίηση των βασικών αναγκών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου