Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Ένας νεκρός μετά τη σύγκρουση


Τραγωδία στον ΗΣΑΠ. Νεκρός είναι ο ένας από τους τρεις εργάτες που τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μηχάνημα καθαρισμού των γραμμών, στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες, αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του, με αποτέλεσμα οι εργάτες να αναγκαστούν να πηδήξουν στις γραμμές καθώς ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με διερχόμενο συρμό, ο οποίος τοποθετήθηκε επίτηδες στο σημείο για να ανακοπεί η ταχύτητα που είχε αναπτύξει το μηχάνημα.

Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, Νίκος Χαιρέτας, σήμερα η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοια και Πειραιά και στα δύο ρεύματα μέχρι να απελευθερωθούν οι γραμμές από τις μηχανές, κάτι που όπως είπε δεν είναι εύκολο να πει κανείς πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία.

Αυτό θα το εκτιμήσει η ομάδα εκτροχιασμού που θα φροντίσει για τη μετακίνηση της μηχανής που είναι στις γραμμές, είπε και ανέφερε πως γίνεται συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ για την ενίσχυση των συγκοινωνιών στο τμήμα που δεν θα κυκλοφορούν συρμοί.

enikos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου