Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης «Ευγενία Κλειδαρά»


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης «Ευγενία Κλειδαρά» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού Μυτιλήνης βάζει τα γιορτινά της και υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους σε τρεις μαγικές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 11 π.μ., θα γίνει αφήγηση του νέου χριστουγεννιάτικου βιβλίου της κ. Ευδοκίας Κουρσουμπά “Προλαβαίνουμε;” και θα ακολουθήσουν παιχνίδια και δραστηριότητες φιλαναγνωσίας παρέα με την εικονογράφο του βιβλίου Ηλιάνα Δεληογλάνη. Ηλικίες από 7 ετών – 9 ετών.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 11 π.μ., θα γίνει χριστουγεννιάτικο εργαστήρι με τον Καραγκιόζη. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Μυτιλήνης αποχαιρετά το 2021, προσφέροντας στους μικρούς της φίλους την δυνατότητα για θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές μέσα από τις φιγούρες του Καραγκιόζη. Ο μικρός Στρατής Χατζηγεωργίου θα σας ταξιδέψει στο μαγευτικό κόσμο του Θεάτρου Σκιών, μέσα από την παράσταση “O Καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι”. Το εργαστήρι ανήκει στην Εθνική Βιβλιοθήκη Ελλάδος προβάλλοντας έτσι την αμφίδρομη συνεργασία και σχέση μας.

Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10 π.μ., θα γίνει αναβίωση του Πρωτοχρονιάτικου εθίμου του τόπου μας “Το σπάσιμο του ροδιού”.

Για την συμμετοχή στα εργαστήρια καλέστε στο τηλέφωνο 22510-45434. Κατά την προσέλευση απαιτείται self-test ημέρας ή πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου