Δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών για όλους τους καταναλωτές ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α.Λ

 


H ΔΕΥΑ Λέσβου ενημερώνει τους δημότες ότι για το έτος 2022 και για την περίοδο από Ιανουάριο 2022 έως και Ιούνιο 2022 δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών για όλους τους καταναλωτές ευθύνης της Δ.Ε.Υ.Α. Λέσβου, έως και 50 δόσεων άτοκα από την έναρξη καταβολής του νέου διακανονισμού για οφειλές που έχουν βεβαιωθεί από τη Δ.Ε.Υ.Α.Λέσβου έως 31/10/2021, με την προϋπόθεση ότι εξυπηρετούν τη ρύθμιση.

Η ημερομηνία λήξης της συγκεκριμένης ρύθμισης είναι η 30/06/2022.  

Η έναρξη της ρύθμισης προϋποθέτει την καταβολή της πρώτης μηνιαίας δόσης. Μη έγκαιρη καταβολή της μηνιαίας δόσης θα επιβαρύνεται με προσαύξηση 5%. Η μη εξυπηρέτηση τριών συνεχόμενων μηνιαίων δόσεων έχει σαν αποτέλεσμα την αυτόματη λύση της ρύθμισης με επαναφορά όλων των προσαυξήσεων που είχαν διαγραφεί. 

Ελάχιστη δόση ανά μήνα είναι τα 50,00€ για οφειλές από 1.001,00€ και 20,00€ για οφειλές κάτω των 1.000,00€.

 • Καταναλωτές που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις οφειλές εφάπαξ, σε μία δόση, παρέχεται δυνατότητα μη καταβολής προσαυξήσεων.

Καταναλωτές που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις οφειλές σε 10 μηνιαίες δόσεις παρέχεται έκπτωση  80% επί των βεβαιωμένων προσαυξήσεων.

Καταναλωτές που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις οφειλές σε 20 μηνιαίες δόσεις παρέχεται έκπτωση  60% επί των βεβαιωμένων προσαυξήσεων.

Καταναλωτές που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις οφειλές σε 30 μηνιαίες δόσεις παρέχεται έκπτωση  40% επί των βεβαιωμένων προσαυξήσεων.

Καταναλωτές που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις οφειλές σε 40 μηνιαίες δόσεις παρέχεται έκπτωση  20% επί των βεβαιωμένων προσαυξήσεων.

Καταναλωτές που επιθυμούν να εξοφλήσουν τις οφειλές σε 50 μηνιαίες δόσεις παρέχεται έκπτωση  10% επί των βεβαιωμένων προσαυξήσεων  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου