Νυχτερινός αγώνας δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης στη Μυτιλήνη

 


Η ώρα της μεγάλης αθλητικής γιορτής του φετινού Λεσβιακού Καλοκαιριού έφτασε! Το Σάββατο 23 Ιουλίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μικρασιατικής Μνήμης στη Μυτιλήνη, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μυτιλήνης και οι Lesvos Runners, υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ προβλέπεται και διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά 12-14 ετών. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στο Άγαλμα της Ελευθερίας.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να προσέλθουν στη Γραμματεία του αγώνα για τη διανομή του αθλητικού υλικού (αριθμός συμμετοχής, t-shirt κλπ) στην πλατεία Σαπφούς σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου από τις 18:00 - 21:00 το απόγευμα.

Όσες και όσοι δεν διαθέτουν επίσημο δελτίο αθλητή, υποχρεούνται με βάση τους κανονισμούς του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση (έχετε λάβει email) και να την καταθέσουν σήμερα στη Γραμματεία. Επίσης, την δήλωση πρέπει να συμπληρώσουν και να καταθέσουν οι γονείς/κηδεμόνες ανηλίκων (κάτω των 18 ετών), σύμφωνα με τον κανονισμό του αγώνα, που βρίσκεται αναρτημένος στον ιστότοπο των Lesvos Runners sites.google.com/view/lesvos-runners.

Για ταχύτερη διεκπεραίωση, σας παρακαλούμε να έχετε προσυμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση (που έχετε λάβει στα email σας) κατά την προσέλευσή σας στη Γραμματεία του αγώνα σήμερα το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου