Σκυταλοδρομία Λέσβου 2022

 


Ο Δήμος Μυτιλήνης, ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου – Lesvos Runners, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σας προσκαλούν όλους στο κορυφαίο δρομικό event, τη Σκυταλοδρομία Λέσβου 2022 (Lesvos Relay 2022), που θα διεξαχθεί το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Σκυταλοδρομία Λέσβου αποτελεί σημαντικότατο αθλητικό γεγονός, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα, που διεξάγεται στο νησί για τέταρτη φορά από το 2018 (δεν έγινε το 2020 λόγω της πανδημίας).

Εκτός από αθλητικό γεγονός με μαζική συμμετοχή όλων των ηλικιών, προβάλλει τον πολιτισμό, την ιστορία και το φυσικό περιβάλλον της Λέσβου, με τη σκυτάλη να μεταφέρεται σε συνολική απόσταση 320 χιλιομέτρων περιμετρικά του νησιού, σε 36 διαδοχικές διαδρομές μήκους 2 έως 17 χιλιομέτρων.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου το βράδυ (στις 20:00) στη Μαρίνα Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης της μεγάλης γιορτής των δρομέων της Λέσβου, ενώ όλοι όσοι συμμετέχουν στην Σκυταλοδρομία παρακαλούνται να προσέλθουν στο χώρο της Μαρίνας στις 19:30 για να παραλάβουν το t-shirt της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου